DrayTek Firewall Training

wednesday
20 januari

DrayTek Firewall training (Full)

De DrayTek Firewall training is bedoeld voor DrayTek partners die DrayTek producten configureren en verder vertrouwd willen raken met de Firewall mogelijkheden van deze producten. De training bestaat uit een theoretisch en praktische deel, waarbij gebruik wordt gemaakt van de Vigor 2865ac. We sluiten de training af met een online examen.

Onderstaand de onderwerpen die behandeld worden tijdens de DrayTek Firewall training:

  • Default Call & Data Filter
  • Firewall Directions
  • Source & Destination
  • Block immediately vs. Block if no further match
  • Object & Group settings
  • Content Security Management
  • Time Schedule

* Let op
Voor de DrayTek Firewall training is enige ervaring en kennis van DrayTek apparatuur en functionaliteiten vereist. Indien u dit nog niet heeft verwijzen wij u graag naar de Basis training.

Daarnaast krijgt u een product update van het DrayTek assortiment, met o.a. 10 Gigabit switches, routers en Wi-Fi 6 access points. Uiteraard is het mogelijk vragen te stellen aan onze experts.

Programma
09:30 uur Product update
10:00 uur Pauze
10:15 uur Sessie 1
11:00 uur Pauze
11:15 uur Sessie 2
12:00 uur Pauze
12.30 uur Praktijksessie
14.00 uur Einde

Kosten online basis training
De kosten voor deze training bedragen € 250,- (excl. BTW) per persoon. Voor dit bedrag kunt u deelnemen aan de webinar en ontvangt u een DrayTek Vigor 2865ac-A. Na aanmelding krijgt u een proforma factuur toegestuurd, zodat u kunt betalen. Het product wordt voorafgaand aan de webinar opgestuurd, zodat u deze kunt gebruiken tijdens de middagsessie.

Meer informatie
Heeft u interesse of wilt u meer informatie over de DrayTek Firewall training, neem dan contact op met onze afdeling sales via tel.nr. 088-5660030 of mail naar sales@xpertdata.nl.

                                          

You can no longer subscribe for the date of this training.
Check the overview page or contact us about other opertunities.