DrayTek VPN training

donderdag
31 januari

DrayTek VPN training (volgeboekt)

Tijdens de DrayTek VPN training worden praktijkgerichte cases uitgewerkt. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van modellen uit de Vigor 2862 serie. Deze training is bedoeld voor DrayTek partners die al enige ervaring hebben met DrayTek producten en verder vertrouwd willen raken met de verschillende VPN mogelijkheden die DrayOS te bieden heeft.

Onderstaand een aantal onderwerpen die behandeld worden tijdens deze training:
•    VPN Algemeen
•    VPN protocollen
•    Host-to-LAN vs. LAN-to-LAN
•    IKEv1 vs. IKEv2
•    Main Mode vs. Aggressive Mode

* Let op:  
Voor de DrayTek VPN training is enige ervaring en kennis van DrayTek apparatuur en functionaliteiten vereist, zodat er goed aan de opdrachten kan worden deelgenomen. Indien u dit nog niet heeft verwijzen wij u graag naar de Basic training.

Kosten training
De kosten voor deze training bedragen € 199,- (excl. BTW) per persoon. Voor dit bedrag kunt u een keuze maken uit een Vigor 2862-A of Vigor 2862-B. Na aanmelding krijgt u een proforma factuur toegestuurd, zodat u kunt betalen. Het product ontvangt u na afloop van de training.

Locatie
De training vindt plaats in onze trainingsruimte te Oldenzaal.

Lunch
Tijdens de training bieden wij u gratis een lunch aan.

Benodigdheden
Om aan deze training deel te kunnen nemen, heeft u een laptop nodig. Wij verzoeken u dan ook om een laptop mee te nemen.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de trainingen, neem dan contact op met onze afdeling sales via tel.nr. 0541-571818 of mail naar sales@xpertdata.nl.
 

Inschrijven voor deze training is helaas niet meer mogelijk.
Voor meer informatie kunt u het trainingsprogramma bekijken of contact met ons opnemen.