Nieuwe high performance router

DrayTek's eerste high performance 10 Gigabit router, de Vigor 3910 is vanaf vandaag leverbaar. De router draait op het vertrouwde DrayOS platform en heeft een NAT doorvoer van 9+ Gbps en een VPN performance van 3 Gbps.


Lees meer

Nieuwe Supervectoring router

De Vigor 2865 serie is DrayTek's nieuwste generatie routers voor toepassingen in het MKB segment. Het eerste model uit deze serie, de Vigor 2865, is vanaf vandaag leverbaar. Dit krachtige model biedt een VDSL modem, ethernet WAN interface en opties voor 4G Internet.


Lees meer

Nieuw instapmodel ceiling AP

Vandaag introduceert DrayTek het nieuwe instapmodel ceiling access point, de VigorAP 912C. Dit access point is standalone inzetbaar, maar kan ook dienen als basis voor een schaalbaar draadloos netwerk.


Lees meer

Nieuwe DrayTek switches

Vandaag introduceert DrayTek twee nieuwe websmart switches, de VigorSwitch G1085 en VigorSwitch P1085. Deze websmart switches beschikken over 8 Gigabit ethernet poorten. De VigorSwitch P1085 ondersteunt Power over Ethernet.


Lees meer

Openingstijden feestdagen

Tijdens de kerstdagen en op 1 januari zijn wij gesloten. Dinsdag 24 december en dinsdag 31 december zijn we tot 12.30 uur geopend.

Wij wensen u fijne feestdagen en een gelukkig 2020!


Lees meer

Nieuw: DrayTek VigorAP 802

Vandaag introduceert DrayTek de VigorAP 802, een compacte wall plug access point waarmee eenvoudig het draadloze (mesh) netwerk uitgebreid kan worden. Deze 802.11ac AP kan rechtstreeks in een stopcontact gestoken worden en beschikt over geavanceerde wireless functies.


Lees meer

Nieuw: VigorSwitch G2121

DrayTek introduceert de VigorSwitch G2121, een kostenefficiënte layer 2 managed switch die uitermate geschikt is als access switch voor bedrijfsnetwerken. De switch beschikt over 8 Gigabit poorten en 4 combo SFP/UTP poorten voor uplink toepassingen.


Lees meer

Wij zijn verhuisd!

Sinds maandag 4 november werken wij vanuit ons nieuwe pand in Hengelo.

Nieuwe adres Xpert Data
Oosterveldsingel 2
7558 PK Hengelo


Contactgegevens

DINTEK ezi Fiber LC connectoren

Vanaf vandaag zijn de ezi Fiber LC connectoren van DINTEK leverbaar. Deze connectoren bieden een goedkoop en efficiënt alternatief om glasvezelkabels af te monteren zonder het gebruik van een fusion splicer. 


Lees meer