DINTEK CAT6 outdoor kabel

Vanaf vandaag is de CAT6 outdoor U/FTP kabel 23 AWG van DINTEK leverbaar. Deze outdoor kabel is voorzien van een PE mantel die ervoor zorgt dat er geen negatieve invloeden zoals UV straling en weersinvloeden op de kabel kunnen optreden.


Lees meer

Nieuw: VigorAP 920RP

DrayTek introduceert vandaag de VigorAP 920RP, een 802.11ac outdoor access point met 'PoE in' en 'PoE out' ondersteuning. Dit access point kan gevoed worden via PoE en tegelijkertijd een ander apparaat voeden, zoals een IP camera of een volgende VigorAP 920RP.


Lees meer

Nieuw: VigorSwitch P2121

DrayTek introduceert vandaag de VigorSwitch P2121. Deze 12 poorts layer 2 managed switch beschikt over 8 Gigabit Power over Ethernet poorten en 4 combo SFP/UTP poorten voor flexibele uplink connectie.


Lees meer

DrayTek op Infosecurity

Woensdag 31 oktober en donderdag 1 november a.s. is DrayTek aanwezig met een stand op dé Nederlandse vakbeurs op het gebied van IT-security; Infosecurity.nl. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen in de DrayTek stand.


Registratie

DINTEK op Vakbeurzen

Van dinsdag 11 t/m donderdag 13 september staat Xpert Data met een DINTEK stand op de Elektro & Installatie Vakbeurs in de Evenementenhal Hardenberg. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze stand.


Lees meer

DrayTek op Ict Summerfair

Bezoek de DrayTek stand 4 juli a.s. tijdens de ICT Summerfair in de Fokker Terminal te Den Haag. Naast een bezoek aan de beursvloer is het mogelijk inspirerende kennissessies bij te wonen.


Lees meer

Eerste outdoor AP DrayTek

DrayTek introduceert vandaag het eerste outdoor Access Point, de VigorAP 920R. Dit 802.11ac Access Point is IP67 stof- en waterdicht, waardoor het geschikt is voor gebruik buiten. 


Lees meer

Nieuw: DrayTek Vigor 2862L/Lac

Vandaag introduceert DrayTek de Vigor 2862L serie. Deze LTE/4G security router biedt ondersteuning voor LTE Categorie 4 en is de opvolger van de Vigor 2860L serie.


Lees meer

DINTEK promotie

In de maanden mei en juni 2018 kunnen de partners van Xpert Data profiteren van een aantal interessante promoties van DINTEK producten. DINTEK produceert hoogwaardige netwerkbekabeling voor diverse toepassingen.


Naar DINTEK promo