ACTi outdoor dome camera

De ACTi A74 is een 6 Megapixel outdoor dome camera. De hoge beeldresolutie maakt de A74 inzetbaar in vele toepassingen en scenario’s. De camera is voorzien van een fixed lens met een brede horizontale kijkhoek (97°). 


Lees meer

DrayTek Vigor 2927 serie

De Vigor 2927 serie is de nieuwe generatie ethernet router met verbeterde prestatie op diverse gebieden, zoals doorvoersnelheid, security, wireless en VPN performance. De Vigor 2927 serie is de opvolger van de Vigor 2926 serie.


Lees meer

DrayTek Vigor 2927 LTE serie

DrayTek introduceert twee nieuwe LTE modem/routers, de Vigor 2927L en Vigor 2927Lac. Deze router met ingebouwd LTE modem, geschikt voor LTE/4G Categorie 6, is de opvolger van de Vigor 2926L serie. 


Lees meer

Wireless Supervectoring model

Het wireless model uit de DrayTek Vigor 2865 serie, de Vigor 2865ac, is nu leverbaar. Dit krachtige model biedt een VDSL modem, ethernet WAN interface, diverse opties voor 4G Internet en een wireless access point.


Lees meer

Nieuw DrayTek premium AP

DrayTek introduceert vandaag een nieuw access point; de VigorAP 920C, een premium access point voor zakelijke omgevingen zoals horeca, conferentiezalen, retail of op kantoor. Dit dual band ceiling access point is leverbaar in verschillende kleuren. 


Lees meer

Nieuwe high performance router

DrayTek's eerste high performance 10 Gigabit router, de Vigor 3910 is vanaf vandaag leverbaar. De router draait op het vertrouwde DrayOS platform en heeft een NAT doorvoer van 9+ Gbps en een VPN performance van 3 Gbps.


Lees meer

Nieuwe Supervectoring router

De Vigor 2865 serie is DrayTek's nieuwste generatie routers voor toepassingen in het MKB segment. Het eerste model uit deze serie, de Vigor 2865, is vanaf vandaag leverbaar. Dit krachtige model biedt een VDSL modem, ethernet WAN interface en opties voor 4G Internet.


Lees meer

Nieuw instapmodel ceiling AP

Vandaag introduceert DrayTek het nieuwe instapmodel ceiling access point, de VigorAP 912C. Dit access point is standalone inzetbaar, maar kan ook dienen als basis voor een schaalbaar draadloos netwerk.


Lees meer

Nieuwe DrayTek switches

Vandaag introduceert DrayTek twee nieuwe websmart switches, de VigorSwitch G1085 en VigorSwitch P1085. Deze websmart switches beschikken over 8 Gigabit ethernet poorten. De VigorSwitch P1085 ondersteunt Power over Ethernet.


Lees meer