Nieuwe DrayTek switches

Vandaag introduceert DrayTek twee nieuwe websmart switches, de VigorSwitch G1085 en VigorSwitch P1085. Deze websmart switches beschikken over 8 Gigabit ethernet poorten. De VigorSwitch P1085 ondersteunt Power over Ethernet.


Lees meer

Openingstijden feestdagen

Tijdens de kerstdagen en op 1 januari zijn wij gesloten. Dinsdag 24 december en dinsdag 31 december zijn we tot 12.30 uur geopend.

Wij wensen u fijne feestdagen en een gelukkig 2020!


Lees meer

Nieuw: DrayTek VigorAP 802

Vandaag introduceert DrayTek de VigorAP 802, een compacte wall plug access point waarmee eenvoudig het draadloze (mesh) netwerk uitgebreid kan worden. Deze 802.11ac AP kan rechtstreeks in een stopcontact gestoken worden en beschikt over geavanceerde wireless functies.


Lees meer

Nieuw: VigorSwitch G2121

DrayTek introduceert de VigorSwitch G2121, een kostenefficiënte layer 2 managed switch die uitermate geschikt is als access switch voor bedrijfsnetwerken. De switch beschikt over 8 Gigabit poorten en 4 combo SFP/UTP poorten voor uplink toepassingen.


Lees meer

Wij zijn verhuisd!

Sinds maandag 4 november werken wij vanuit ons nieuwe pand in Hengelo.

Nieuwe adres Xpert Data
Oosterveldsingel 2
7558 PK Hengelo


Contactgegevens

DINTEK ezi Fiber LC connectoren

Vanaf vandaag zijn de ezi Fiber LC connectoren van DINTEK leverbaar. Deze connectoren bieden een goedkoop en efficiënt alternatief om glasvezelkabels af te monteren zonder het gebruik van een fusion splicer. 


Lees meer

Nieuw: SFP+ modules

Ons assortiment is uitgebreid met 3 SFP+ modules; Multimode, Singlemode en RJ45. Met SFP+ kunnen snelheden tot 10Gbps worden behaald. De modules zijn universeel en werken in combinatie met de DrayTek switches.


Meer info

DINTEK op Elektro Vakbeurs

Van dinsdag 10 t/m donderdag 12 september staat Xpert Data met een DINTEK stand op de Elektro & Installatie Vakbeurs in Hardenberg. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen in de DINTEK stand.


Lees meer

Nieuw: DrayTek Vigor 2765ac-A

Vanaf vandaag is het eerste wireless VDSL2 Supervectoring model van DrayTek leverbaar: de Vigor 2765ac-A. Dit model heeft zowel een 802.11ac (867Mbps) als ook een 802.11n (300Mbps) access point. Beide wireless frequenties kunnen simultaan opereren.


Lees meer