DrayTek security update

DrayTek heeft nieuwe firmware versies ontwikkeld voor een security issue. Er zijn momenteel wereldwijd aanvallen gaande richting apparatuur met SSL VPN.


Meer info

Nieuw: DrayTek switch G1080

DrayTek introduceert vandaag een 8 poorts Gigabit Smart Lite switch, de VigorSwitch G1080. Deze compacte switch beschikt over eenvoudige VLAN toepassingen tot maximaal 8 VLAN's en QoS mogelijkheden. 


Lees meer

Bezoek DrayTek op 'new CEBIT'

The New CEBIT, Europa’s business festival voor innovatie en digitalisering vindt plaats van 11 tot en met 15 juni in Hannover. DrayTek is uiteraard aanwezig met een stand op de Expo, waarin naast het huidige productassortiment ook nieuwe modellen gepresenteerd worden.


Lees meer

Nieuwe DrayTek VDSL modems

DrayTek introduceert vandaag een nieuwe serie VDSL2/ADSL2/2+ modems, de Vigor 2762 serie. Deze serie beschikt over een VDSL2 modem, ADSL2/2+ modem en een ethernet WAN poort en kan derhalve aangesloten worden op diverse internetverbindingen.


Lees meer

Nieuw: DrayTek Vigor 2133Vac

DrayTek introduceert vandaag de Vigor 2133Vac. Hiermee zijn alle modellen uit de 2133 serie leverbaar. Dit model is de opvolger van de Vigor 2132Vac en beschikt over 2 FXS poorten voor VoIP en een wireless access point.


Lees meer

DINTEK kabels met Europese Eca/Dca brandclassificatie

PowerMAX-EURO™ & PowerMAX+-EURO™ kabels zijn onafhankelijk getest op o.a. brandvertraging en druppelvorming. Deze zijn voorzien van een geldige Dca of Eca classificatie conform de in de EU geldende CPR-richtlijnen.
 


Lees meer

Nieuw: DrayTek Vigor 2133

DrayTek introduceert vandaag de Vigor 2133. De Vigor 2133 serie is ontwikkeld voor de klein zakelijke markt en de particuliere gebruiker en is voorzien van alle functionaliteiten die van DrayTek verwacht mogen worden. Dit model is de opvolger van de Vigor 2132.


Lees meer

Nieuw: DrayTek Vigor 2133FVac

DrayTek introduceert vandaag een nieuwe High speed glasvezel router, de Vigor 2133FVac. Dit model is ontwikkeld voor de fiber to the home markt en is de opvolger van de Vigor 2132FVn.


Lees meer

DrayTek Vigor 2926L serie

DrayTek introduceert vandaag de Vigor 2926L serie. Deze LTE serie is de opvolger van de Vigor 2925L serie. Deze routers beschikken over een ingebouwd LTE modem, waardoor het mogelijk is middels een SIM kaart verbinding te maken met uw mobiele provider.


Lees meer