Vernieuwde line-up ACTi

De volledig vernieuwde line-up van ACTi voor 2019 is compleet. Het A-platform is een geheel nieuwe serie welke onder de bestaande D-, E- en B-platformen is gepositioneerd. Deze A-modellen hebben een scherpe prijsstelling ten opzichte van concurrerende merken.


Lees meer

Eerste Vplus model DrayTek

Vanaf vandaag is de Vigor 165 leverbaar, het eerste model met ondersteuning voor super vectoring 35b / Vplus. Hiermee kunnen snelheden tot 300Mbps downstream en 100Mbps upstream behaald worden.


Lees meer

Nieuw: VigorAP 903

DrayTek introduceert vandaag het eerste 802.11ac Wave 2 access point met ondersteuning voor Mesh, de VigorAP 903. Dit access point is de opvolger van de VigorAP 902 en beschikt over functionaliteiten als airtime fairness, band steering en AP-assisted client roaming.


Lees meer

DINTEK CAT6 outdoor kabel

Vanaf vandaag is de CAT6 outdoor U/FTP kabel 23 AWG van DINTEK leverbaar. Deze outdoor kabel is voorzien van een PE mantel die ervoor zorgt dat er geen negatieve invloeden zoals UV straling en weersinvloeden op de kabel kunnen optreden.


Lees meer

Nieuw: VigorAP 920RP

DrayTek introduceert vandaag de VigorAP 920RP, een 802.11ac outdoor access point met 'PoE in' en 'PoE out' ondersteuning. Dit access point kan gevoed worden via PoE en tegelijkertijd een ander apparaat voeden, zoals een IP camera of een volgende VigorAP 920RP.


Lees meer

Nieuw: VigorSwitch P2121

DrayTek introduceert vandaag de VigorSwitch P2121. Deze 12 poorts layer 2 managed switch beschikt over 8 Gigabit Power over Ethernet poorten en 4 combo SFP/UTP poorten voor flexibele uplink connectie.


Lees meer

DrayTek op Infosecurity

Woensdag 31 oktober en donderdag 1 november a.s. is DrayTek aanwezig met een stand op dé Nederlandse vakbeurs op het gebied van IT-security; Infosecurity.nl. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen in de DrayTek stand.


Registratie

DINTEK op Vakbeurzen

Van dinsdag 11 t/m donderdag 13 september staat Xpert Data met een DINTEK stand op de Elektro & Installatie Vakbeurs in de Evenementenhal Hardenberg. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze stand.


Lees meer

DrayTek op Ict Summerfair

Bezoek de DrayTek stand 4 juli a.s. tijdens de ICT Summerfair in de Fokker Terminal te Den Haag. Naast een bezoek aan de beursvloer is het mogelijk inspirerende kennissessies bij te wonen.


Lees meer