DrayTek op Infosecurity

Woensdag 1 en donderdag 2 november a.s. is DrayTek aanwezig met een stand op dé Nederlandse vakbeurs op het gebied van IT-security; Infosecurity.nl. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen in de DrayTek stand.


Registratie

DrayTek VigorSwitch P1280

DrayTek introduceert vandaag de VigorSwitch P1280. Deze Gigabit websmart switch met 24 PoE poorten en 4 SFP combo poorten beschikt over uitgebreide mogelijkheden.


Lees meer

Nieuw: DrayTek VigorACS 2

Afgelopen vrijdag is het vernieuwde Centraal Management systeem van DrayTek geïntroduceerd tijdens het VigorACS 2 launch event. Met dit management systeem kunnen DrayTek producten snel en eenvoudig beheerd worden.


Lees meer

DrayTek op ICT Summerfair

Bezoek de DrayTek stand 5 juli a.s. tijdens de ICT Summerfair in de Fokker Terminal te Den Haag. Naast een bezoek aan de beursvloer is het mogelijk inspirerende kennissessies bij te wonen.


Lees meer

Nieuw: VDSL2 bonding modems

Vanaf vandaag zijn de eerste VDSL2 bonding modems van DrayTek leverbaar, de Vigor 2862B-A en 2862Bn-A. Met VDSL2 bonding van de ISP is het mogelijk 2 VDSL lijnen op het modem te laten binnenkomen en daarmee bandbreedte te bundelen.


Lees meer

Nieuw: DrayTek Vigor 2860Vac

De VoIP variant van de Vigor 2860 serie, de Vigor 2860Vac is vanaf vandaag leverbaar. Deze VDSL2 / ADSL2/2+ modem/router beschikt over twee FXS poorten en 1 life line poort voor VoIP toepassingen.


Lees meer

DrayTek op CeBIT 2017

CeBIT, het grootste IT-event van Europa vindt dit jaar plaats van 20 t/m 24 maart in Hannover. DrayTek is uiteraard ook aanwezig met een stand waarin naast het huidige productassortiment ook nieuwe modellen gepresenteerd worden.


Lees meer

Nieuw: DrayTek Vigor 2952P

DrayTek introduceert vandaag de eerste router met Power over Ethernet ondersteuning, de Vigor 2952P. Deze high-end security firewall kan PoE apparaten via de netwerkkabel voorzien van stroom.


Lees meer

Nieuw: DrayTek Vigor 122 serie

DrayTek introduceert vandaag de Vigor 122 serie. Deze compacte ADSL2/2+ modem/router met ethernetaansluiting is eenvoudig te installeren. De Vigor 122 is voor verschillende oplossingen toe te passen, waaronder als modem in bridge mode.


Lees meer