DrayTek op ICT Summerfair

Bezoek de DrayTek stand 5 juli a.s. tijdens de ICT Summerfair in de Fokker Terminal te Den Haag. Naast een bezoek aan de beursvloer is het mogelijk inspirerende kennissessies bij te wonen.


Lees meer

Nieuw: VDSL2 bonding modems

Vanaf vandaag zijn de eerste VDSL2 bonding modems van DrayTek leverbaar, de Vigor 2862B-A en 2862Bn-A. Met VDSL2 bonding van de ISP is het mogelijk 2 VDSL lijnen op het modem te laten binnenkomen en daarmee bandbreedte te bundelen.


Lees meer

Nieuw: DrayTek Vigor 2860Vac

De VoIP variant van de Vigor 2860 serie, de Vigor 2860Vac is vanaf vandaag leverbaar. Deze VDSL2 / ADSL2/2+ modem/router beschikt over twee FXS poorten en 1 life line poort voor VoIP toepassingen.


Lees meer

DrayTek op CeBIT 2017

CeBIT, het grootste IT-event van Europa vindt dit jaar plaats van 20 t/m 24 maart in Hannover. DrayTek is uiteraard ook aanwezig met een stand waarin naast het huidige productassortiment ook nieuwe modellen gepresenteerd worden.


Lees meer

Nieuw: DrayTek Vigor 2952P

DrayTek introduceert vandaag de eerste router met Power over Ethernet ondersteuning, de Vigor 2952P. Deze high-end security firewall kan PoE apparaten via de netwerkkabel voorzien van stroom.


Lees meer

Nieuw: DrayTek Vigor 122 serie

DrayTek introduceert vandaag de Vigor 122 serie. Deze compacte ADSL2/2+ modem/router met ethernetaansluiting is eenvoudig te installeren. De Vigor 122 is voor verschillende oplossingen toe te passen, waaronder als modem in bridge mode.


Lees meer

Nieuw bij Xpert Data: DINTEK

Xpert Data voegt per 1 januari 2017 het merk DINTEK toe aan haar productportfolio. Het assortiment van DINTEK Electronic Ltd. bestaat uit hoogwaardige LAN-bekabeling en accessoires van professionele kwaliteit.


Lees meer

Bezoek DrayTek op Infosecurity

Op 2 & 3 november a.s. openen de deuren van Infosecurity.nl in de Jaarbeurs Utrecht. DrayTek is hier aanwezig met een stand. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen in de DrayTek stand waar we u graag te woord staan.


Lees meer

DrayTek VigorSwitch P1100

DrayTek introduceert vandaag de VigorSwitch P1100. Deze 8 poorts Websmart PoE Gigabit switch combineert de functionaliteiten van een simpele 8 poorts PoE switch met die van een geavanceerde Gigabit Websmart Switch.


Lees meer