ACCOUNTMANAGER

Voor de verdere groei van onze activiteiten in ons nieuwe pand zijn wij op zoek naar een enthousiaste, vlotte en ondernemende collega voor de functie van:

Accountmanager (Binnen- & buitendienst) m/v 

Full time 40 uur

Functie

Je bent, in deze functie, verantwoordelijk voor een groot deel van het commerciële verkoopproces. In nauwe samenwerking met je collega’s heb je zelfstandig contact met bestaande en nieuwe relaties. Je bent daarbij prima in staat om (potentiële) relaties te acquireren en te beheren. Je bezoekt klanten om hen te voorzien van de laatste updates van ons productassortiment. Verder help je, samen met andere collega's met het bedenken en realiseren van sales activiteiten zoals beurzen, trainingen, etc. Je signaleert ontwikkelingen in de markt en draagt zorg voor een klantgerichte benadering van onze relaties. Daarvoor verwerk je opdrachten op correcte wijze in het automatiseringssysteem. Er wordt van je verwacht dat je team-gericht kunt werken. Kortom, een uitdagende job voor een ondernemend ingesteld persoon.

Wij vragen:

Wij bieden:

Xpert Data b.v. biedt een afwisselende, zelfstandige baan met prima arbeidsvoorwaarden in een open, informele en plezierige werksfeer. Binnen ons bedrijf hebben medewerkers volop ruimte voor eigen inbreng, maar vooral een werkklimaat waarbij aandacht is voor persoonlijke groei

Geïnteresseerd?

Je kunt je sollicitatie sturen naar:
p&o@xpertdata.nl

of
Xpert Data b.v.
Ter attentie van de heer J. Golbach
Oosterveldsingel 2
7558 PK Hengelo (Ov)