DrayTek Basis training

dinsdag mrt. 28 Hengelo 10:00 - 15:00

Tijdens de DrayTek Basis training worden praktijkgerichte cases uitgewerkt. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de Vigor 2865ax-A en Vigor access points. Deze training is bedoeld voor DrayTek partners die DrayTek producten configureren en verder vertrouwd willen raken met de meest toegepaste functies die deze producten te bieden hebben. We sluiten de training af met een online examen.

Onderstaand de onderwerpen die behandeld worden tijdens de DrayTek Basis training:

  • WAN configuratie
  • Router access & management
  • LAN configuratie
  • NAT
  • Bandwidth management
  • Wireless
  • Hotspot webportal

Daarnaast krijg je een product update van het DrayTek assortiment, met o.a. 10 Gigabit switches, Wi-Fi 6 routers en access points. Uiteraard is het mogelijk vragen te stellen aan onze experts.

Programma
09:30 uur Ontvangst
10:00 uur Start ochtendsessie
12:30 uur Lunch
13:00 uur Start middagsessie
15.00 uur Einde

Kosten
De kosten voor deze training bedragen € 250,- (excl. BTW) per persoon. Voor dit bedrag kun je deelnemen aan deze training en ontvang je tijdens de training een DrayTek Vigor 2865ax-A, die je na afloop mee mag nemen.

Locatie
De training vindt plaats in ons auditorium.

Lunch
Bij de training is een lunch inbegrepen.

Benodigdheden
Om aan deze training deel te kunnen nemen, heb je een laptop nodig. Wij verzoeken je dan ook om een laptop mee te nemen. Daarnaast heb je een MyVigor account nodig om deel te kunnen nemen aan het online examen. Een MyVigor account kun je hier aanmaken.

Meer informatie
Heb je interesse of wil je meer informatie over de DrayTek Basis training, neem dan contact op met onze afdeling sales via tel.nr. 088-5660030 of mail naar sales@xpertdata.nl.

Inschrijven voor deze training is niet meer mogelijk omdat de inschrijfperiode is verlopen.