Over ons

Xpert Data levert sinds 1996 datacommunicatie- en netwerkproducten van hoogwaardige kwaliteit in de Benelux. Vanuit onze vestigingen in Hengelo (Nederland) en Leuven (België) leveren wij onze producten aan partners in de ICT en installatiebranche.

Specialisme
We zijn gespecialiseerd in producten op het gebied van netwerken, Voice over IP, draadloze netwerken, VPN oplossingen, camerabewaking, security en bekabeling. Bovendien zijn we importeur/distributeur van de producten van DrayTek, ACTi, DINTEK en KEDACOM.

Innovatief
Om nauwkeurig vast te kunnen stellen waar de behoeften van eindgebruikers nu en in de toekomst liggen, worden de marktontwikkelingen door ons op de voet gevolgd. In samenwerking met onze partners en leveranciers brengen we nieuwe, innovatieve oplossingen en diensten op de markt.

Partners
De levering van producten geschiedt uitsluitend via een landelijk netwerk van partners. We investeren graag in een goede relatie met onze partners en leveren meer dan een product alleen.

Bestellen
Partners van Xpert Data kunnen op verschillende manieren producten bestellen.

Webshop
In onze webshop kun je eenvoudig en snel een bestelling plaatsen. Om in te loggen in deze webshop dien je echter wel partner te zijn van Xpert Data.
E-mail
Wil je via e-mail een bestelling sturen, dan kan dit naar sales@xpertdata.nl of sales@xpertdata.be
Telefonisch
Het is eveneens mogelijk telefonisch te bestellen door te bellen naar 088-566 0000 (Nederland) of 016-98 02 77 (België & Luxemburg).


Nog geen partner van Xpert Data?
Ben je geïnteresseerd in de producten van Xpert Data en wil je partner worden? Dat kan door je te registreren via het aanmeldformulier Partner worden (Nederland) of aanmeldformulier Partner worden (België).

Xpert Data App
De Xpert Data App is ontwikkeld om de ervaring van onze partners te verbeteren en de samenwerking met Xpert Data te optimaliseren. Meer info en voordelen van de Xpert Data App
Logistiek
In ons ruime, moderne magazijn liggen de meeste producten op voorraad, zodat we een snelle levering aan onze partners kunnen garanderen. Wij kunnen de producten bezorgen, maar afhalen op onze locatie in Hengelo is eveneens mogelijk.


Verzendmogelijkheden

Dropshipment
Wij bieden de mogelijkheid om direct het product dat je bestelt naar jouw klant te laten verzenden. Het is eveneens mogelijk om dit white-label (zonder Xpert Data info) te versturen.
Track & trace
Met track & trace is het mogelijk om je bestelling online te volgen. Zodra de bestelling ons magazijn verlaat, sturen we per e-mail een track & trace code.Afhaalmogelijkheden Xpert Data pick-up point
In de entree van ons pand in Hengelo, hebben wij een pick-up point ingericht, zodat bestellingen eenvoudig afgehaald kunnen worden. Zodra de producten klaar liggen, ontvang je een pakbon met een barcode. Hiermee is het mogelijk de bestelling tijdens kantooruren (maandag t/m vrijdag van 08.30 uur t/m 17.30 uur) af te halen. Scan de barcode bij het pick-up point en neem de producten mee.


Technische ondersteuning
Wij bieden onze partners technische ondersteuning op de geleverde producten. Technische vragen kun je als partner direct stellen aan onze support medewerkers.