Trainingsprogramma

Voor onze partners hebben wij een trainingsprogramma ontwikkeld, om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologieën, producten, functionaliteiten en mogelijkheden van de producten.

Onderstaand de trainingen waarvoor u zich kunt aanmelden. 

Agenda

Startdatum
Van - Tot
Training
Vestiging
02-04-2019
10:00 - 15:00
DrayTek Basic training
Oldenzaal, NL
03-04-2019
10:00 - 15:00
DrayTek Firewall training
Oldenzaal, NL
vol
17-04-2019
10:00 - 15:00
DrayTek training (België)
Leuven, BE
dinsdag
2 april

DrayTek Basic training

Tijdens de DrayTek Basic training worden praktijkgerichte cases uitgewerkt. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van modellen uit de Vigor 2862 serie en de VigorAP 903. Deze training is bedoeld voor DrayTek partners die DrayTek producten configureren en verder vertrouwd willen raken met de meest toegepaste functies die diverse DrayTek producten te bieden hebben.

Meer informatie & aanmelden


woensdag
3 april

DrayTek Firewall training (volgeboekt)

Tijdens de DrayTek Firewall training worden praktijkgerichte cases uitgewerkt. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van modellen uit de Vigor 2862 serie. Deze training is bedoeld voor DrayTek partners die al enige ervaring hebben met DrayTek producten en verder vertrouwd willen raken met de uitgebreide mogelijkheden die de object oriented firewall in DrayOS te bieden heeft.

Meer informatie en aanmelden


woensdag
17 april

DrayTek training (België)

Tijdens deze uitgebreide DrayTek training worden praktijkgerichte cases uitgewerkt. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de Vigor 2926ac Dual-WAN router. Deze training is bedoeld voor DrayTek partners die DrayTek producten configureren en verder vertrouwd willen raken met de meest toegepaste functies die diverse DrayTek producten te bieden hebben.

Meer informatie en aanmelden