Trainingsprogramma

Voor onze partners hebben wij een trainingsprogramma ontwikkeld, om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologieën, producten, functionaliteiten en mogelijkheden van de producten die wij leveren. 

Kalender

DrayTek VigorACS training

donderdag jun. 9 Hengelo 10:00 - 15:00

De DrayTek VigorACS training is een praktijkgerichte training waarin de uitgebreide mogelijkheden van VigorACS behandeld worden. We gaan in het managementsysteem DrayTek modem/routers, switches en access points aansluiten, configureren en managen.

Deze training is bedoeld voor DrayTek partners die DrayTek VigorACS Cloud of Self hosted gebruiken (max. 2 personen per bedrijf).

DrayTek Basis training

woensdag jun. 15 Hengelo 10:00 - 15:00

Tijdens de DrayTek Basis training worden praktijkgerichte cases uitgewerkt. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de Vigor 2865ac-A en Vigor access points. Deze training is bedoeld voor DrayTek partners die DrayTek producten configureren en verder vertrouwd willen raken met de meest toegepaste functies die deze producten te bieden hebben. We sluiten de training af met een examen.

DrayTek Wireless training

donderdag jun. 16 Hengelo 10:00 - 15:00

Tijdens de DrayTek Wireless training worden praktijkgerichte cases uitgewerkt. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de Vigor 2865ac-A en Vigor access points. Deze training is bedoeld voor DrayTek partners die DrayTek producten configureren en verder vertrouwd willen raken met de meest toegepaste wireless functies die deze producten te bieden hebben. We sluiten de training af met een examen.

DrayTek VigorACS webinar

dinsdag jul. 5 online 10:00 - 11:30

Tijdens het DrayTek VigorACS webinar worden de mogelijkheden van VigorACS, het managementsysteem van DrayTek behandeld. Daarnaast worden de verschillen tussen VigorACS 3 en VigorACS 3 Cloud toegelicht. In dit centraal managementsysteem kunnen DrayTek modem/routers, switches en access points worden geconfigureerd en gemanaged.